Päivystys Kotonasi-palvelu

Päivystys kotona-palvelu on uusi palvelu, jossa Sinun ei tarvitse lähteä päivystykseen, vaan päivystys tuleekin luoksesi! Päivystys Kotonasi-palvelu sopii esimerkiksi seuraaviin tilanteisiin:

  • Selkä-, raaja-, vartalo- ja pääkipu
  • Kuumeilu ja tulehduksen oireet, virtsatietulehdukset
  • Yleistilan lasku
  • Pienet vammat, kuten haavat ja kaatumiset
  • Yksinäisyys ja masentuneisuus

Palvelua tuottavat kokeneet ja ammattitaitoiset hoitajat, joilla on osaamista sairaalan ulkopuolella tapahtuvasta akuutista hoitotyöstä ja ensihoidosta. Käytössämme ovat modernit ja laadukkaat välineet ja varusteet. Päivystys Kotonasi-palvelu vastaa tasoltaan perusterveydenhuollon päivystystä, eli niin sanottua terveyskeskuksen päivystystä. Kotona on mahdollista mm.

  • Mitata verenpaine, syke, lämpö ja happeutuminen
  • Tehdä hoidon kiireellisyyden ja hoidon tarpeen arviointi
  • Pyytää tutkimus-, hoito- ja lääkemääräyksiä etälääkäriltä
  • Toteuttaa akuuttia lääkehoitoa (esim. akuutin kivun hoito, antibiootti)
  • Tehdä nopeita laboratoriotutkimuksia, kuten tulehdusarvo CRP, verensokeri, proBNP, TnT, virtsan kemiallinen seulonta ja INR-arvo

Kaikista käynneistä tehdään kirjaukset sähköiseen potilastietojärjestelmään ja ne ovat luettavissa jälkikäteen OmaKanta-palvelusta. Voitte lukea lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme!

Tilaa käynti aina puhelimitse numerosta 0200 36000 (24 h päivystys)- puhelimessa vastaa aina akuuttiin hoitotyön erikoistunut hoitaja, joka tekee hoidon kiireellisyyden ja tarpeen arvioinnin sekä ohjaa tarvittaessa soittamaan suoraan hätänumeroon tai yhteispäivystykseen, mikäli tilanne sitä puhelun perusteella edellyttää. Puhelinpäivystys toimii 24h vuorokaudessa, eli käyntiajan voi varata myös esimerkiksi seuraavaksi aamuksi. Puhelinpäivystyksestä saa myös palveluneuvontaa ja tietoa palveluistamme. Käyntejä teemme Pirkanmaan alueella arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin ja pyhinä 7-18 ja lupaamme olla päivystyskäynneillä paikalla viimeistään kahden tunnin kuluttua käynnin tilaamisesta toiminta-aikana - näin ollen palvelemme monin paikoin myöhempää kuin terveyskeskukset. 

Katso käyntien ja tutkimusten hintatiedot hinnastostamme. Tutkimuksista ja hoidosta voi saada myös Kela-korvauksen tietyin edellytyksin. Kun tilaat käynnin kotiin, säästät myös taksi- ja muut matkakulut - itse päivystyskäynnin hinta on alle 30 minuutin käynneillä sama kuin esimerkiksi terveyskeskuksen tai sairaalan päivystysmaksu.

HÄTÄTILANTEISSA SOITA AINA 112!